A FIXPERIENCE szoftver előnyei röviden:

Akár kivitelező, akár tervező vagy szerkezetépítő mérnök, a FIXPERIENCE szoftvercsomag biztonságos és megbízható segítséget nyújt projektjeinek tervezésében és kivitelezésében.
Elődjével a Compufix szoftverrel szemben, a FIXPERIENCE moduláris felépítésű, ezáltal többféle alkalmazáshoz használható. A felhasználóbarát program egyszerű és rugalmas tervezési módszert, illetve méretezési, rögzítési megoldást kínál. A nemzetközi szabványokon alapuló szoftver minden méretezési előírásnak megfelel. Még soha nem volt ilyen egyszerű a tervezés és méretezés!

FIXPERIENCE szoftver előnyei röviden:

Átfogó

A program új tervezési szoftvereket és speciális alkalmazási modulokat tartalmaz. Ezekkel a funkciókkal komplett projekteket vagy egyedi, biztonságos és gazdaságos megoldásokat tervezhet. A szoftver az alábbi programokat tartalmazza:
A szoftver az alábbi programokat tartalmazza:
C-fix: Wood-fix: Rebar-fix: Mortar-fix:
Az új, felhasználóbarát fischer dübelméretező szoftver.
A fischer Power-Fast és Szerkezetépítő csavarok alkalmazásának gyors számításához.
Utólag beragasztott betonacél csatlakozások méretezése.
Ragasztott rögzítési pontok anyagszükségletének számítása.

Nemzetközi

A szoftvert nemzetközi tervezési szabványok (ETAG 001 és EC2) szerint írtuk, beleértve a nemzeti alkalmazási dokumentumokat, a meglevő általánosan használt erő- és méretegységeket használja. Könnyen használható és kedvező a költség tudatossága. Az eszköz menüsorban az összes érték megadása gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé, és megkönnyíti a tervezést. Ugyanakkor az eredmény ablak valós időben mutatja az aktuális eredményt. Az eszköz menü bevált és kipróbált navigációs sort tartalmaz, amelyet előzőleg a COMPUFIX szoftver már használt. Egyértelmű leírások és nagy ikonok segítenek a rendszer használatában. Az adatbeírás egyszerű, csak kattintson a szerkeszteni kívánt ábrára. A kiválasztott termékről a termékinformációs ablakban jelennek meg hasznos beépítési adatok. Szükség szerint rögzítheti vagy elrejtheti az összes ablakot, ami rendkívül rugalmassá teszi a használatot.

Biztonságos és megbízható

A program felismeri a hibás beviteleket illetve geometriai adatokat, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg. Ezáltal a lehető leggyorsabban érhetünk el érvényes tervezési eredményeket. A széleskörű nyomtatási lehetőségek lehetővé teszik a program minden egyes számítási lépésnek a követését. Ez biztosítja a dokumentum könnyű érthetőségét. A szoftver Wood-fix modulja automatikusan határozza meg a megfelelő szél- és a hó terheléseket egy adott irányítószám alapján, de természetesen lehetőség van az értékek manuális bevitelére is.

Világos és rugalmas

Grafikus ábrázolási lehetőség 3-D-ben illetve 2-D-ben. Az egér segítségével könnyedén mozgatható a grafikus ábrázolás 360°-ban, igény szerinti billentési, nagyítási lehetőséggel. A szoftver folyamatosan mutatja a rögzítési pont terhelésének aktuális állapotát, illetve a talplemez geometriai peremfeltételeit és a környező rögzítési alapot.

Általános cél

A program 3-D-CAD bemeneti modult tartalmaz. Ezáltal lehetővé válik egy realisztikus, részletes kép megjelenítése.

Up-to-date

A „Live update“ funkció segítségével a program mindig naprakész. A szoftver jelzi, ha új frissítés érhető el és a telepítés időpontja szabadon megválasztható.

fischer kontakt


fischer Hungária

Szerémi út 7/b.

1117 Budapest

Tel.: +36 1 347 97 55
Fax: +36 1 347 97 65

Kapcsolódó linkek

Ezek a linkek is érdekes lehetnek Önnek.

Video tutorialLetöltés
fixperience header
MORTAR-FIX

MORTAR-FIX

Ragasztott dübelrendszerekhez szükséges ragasztómennyiség pontos, gazdaságos meghatározásához.

RAIL-FIX

RAIL-FIX

Lépcső- és erkélykorlátok rögzítésének méretezésére kül- és beltérben.

INSTALL-FIX

INSTALL-FIX

Méretezési program épületgépészeti szerelőrendszerekhez.

REBAR-FIX

REBAR-FIX

Utólag beragasztott betonacél csatlakozások méretezése.

WOOD-FIX

WOOD-FIX

A fischer Power-Fast és szerkezetépítő csavarok alkalmazásának gyors számításához

C-FIX

C-FIX

Dübelméretező program acél és vegyi rögzítésekhez.

A FIXPERIENCE szoftver előnyei röviden:

A FIXPERIENCE szoftver előnyei röviden: