A fischer TourTruck útban a siker felé

A 2017-es évre minden időpont foglalt, a fischer TourTruck agendája betelt, így augusztusig Németországban, szeptembertől pedig más európai országokban tart bemutatókat. Mozgó prezentációs, kiállító és továbbképző központjukkal a fischer cégcsoport a leginnovatívabb trendeket és termékeket teszi elérhetővé.

A több mint 13 ezer szakember, szerelő, üzletkötő és vásárló visszajelzése következetesen rendkívül pozitív. A képzésen résztvevőktől kapott értékelések is ezt tükrözik. A látogatók a kitöltött értékelő űrlapok alapján 4,67 iskolai átlagot adtak. A 2016-os évben a tervezett 400 résztvevőnek több mint a duplája, vagyis 842 fő vett részt.

A mobil képzőközpont célcsoportja a szerelők és kereskedők, és természetesen a hobbi barkácsolók is. A körutazásnak a lényege a szakemberek továbbképzése. Kis létszámú csoportokban dolgozva, gyakorlott szakértők előadásai garantálják a magas színvonalat. A fischer Akadémiának és a németországi, több mint 70 fischer szakértői központnak egy attraktív kiegészítéseként a fischer TourTruck oszlopos tagja a fischer továbbképzési kezdeményezésnek. A fischer TourTruck fischertechnik és fischer TIPP játékok bemutatására is alkalmas, valamint játszóházak szervezésére is szolgál, házon belüli szervezéseken, vásárokon vagy áruházaknál történő bemutatkozásokon.

A fischer TourTruck egy egységes és prominens megjelenésű vontatóból és kamion felépítményből áll. A helyszínre telepítéskor hosszában és magasságában is megnyújtják. Így nagyobb alapterülettel és plusz egy szinttel bővül. Egy opcionális külső területtel még tovább bővíthető nagyobb események rendezésekor.

A két irányban bővített földszint kifejezetten az előadások és továbbképzések helyszíne, de kiállításokat is tarthatnak benne. A helyiség méretei 7,8 m x 7,85 m (kb 61 m2). A látogatók itt kipróbálhatják a fischer termékeket. Kihajtható asztalok és flexibilis tárolók állnak rendelkezésre, hogy szemléltessék a rögzítési rendszereket a vásárokon és bemutató utakon. A földszinti hátsó oldalon különböző építőanyagokból készült falazaton lehet életszerű, valóságos helyzetekben kipróbálni a rögzítési rendszereket. A felsőszint, falán a kivetítővel, az elméleti képzések helyszíne, Itt asztaloknál 15 főt tudnak egyszerre leültetni. Az emeleti kivetítést kiegészíti egy a földszinti falba épített monitor is.

A fischer TourTruck különböző németországi helyszínek között túrázik 2017 augusztusáig, majd az azt követő négy évben Európa szerte utazik tovább. További információ a túra időpontjairól és egy virtuális kamion bejárás, videóval, fényképekkel a honlapon található: www.fischer-Tour-Truck.com.

Nyerges vontató: Mercedes-Benz Actros, 476 lóerő

A kamion méretei kiállításra összeszerelt állapotban:

Hossz: 16,5 m

Szélesség: 7,8 m

Magassága: 6,25 m

fischer kontakt


fischer Hungária

Szerémi út 7/b.

1117 Budapest

Tel.: +36 1 347 97 55
Fax: +36 1 347 97 65