Műszaki tanácsadás

A felmerülő kérdésekben szaktanácsadók állnak rendelkezésére.

Lépjen velünk kapcsolatba

fischer webshop

Regisztrált fischer partnereknek

Tovább a webshophoz
Nyári öröm a Power-Fast teraszcsavarral

Nyári öröm a Power-Fast teraszcsavarral

A megnövelt, 5,5 mm-es menetátmérõ nagyobb ellenállóképességet biztosít a csavar szerelés közbeni lecsavarodásával és a fa duzzadásából és tömörödésébõl fakadó természetes igénybevétellel szemben.

Új EU-s építõanyagrendelet

Új EU-s építõanyagrendelet

Az új rendelet az építõanyagokra, így az olyan rögzítésekre vonatkozik, amelyek alkalmazása „biztonsági szempontból lényegesnek” minõsül. A 2013. július 1-je elõtt már raktáron lévõ építõipari termékek továbbra is értékesíthetõk az eddigi építõanyag-irányelv alapján. A 2013. július 1-je után beszerzett árunak teljesítenie kell az új szabályozás szerinti követelményeket.

fischer Superbond FSB: a mindentudó betonba

fischer Superbond FSB: a mindentudó betonba

Az új fischer Superbond rendszer egyszerű szerelhetősége, valamint fagyban és vízzel teli vagy gyémántfúróval kialakított furatban való biztonságos tartása igen meggyőző. A -40 °C és +150 °C közötti alkalmazási hőmérséklet-tartománynak köszönhetően a fischer Superbond új felhasználási lehetőségeket teremt ügyfelei számára. A magas hőmérsékleti hatásoknak kitett rögzítéseket – például a szárítóberendezésekben – az ügyfelek ezentúl engedéllyel rendelkező fischer dübelekkel is kivitelezhetik.

fischer Power-Fast: Zusatzumsatz mit Premium-Produkten

fischer Power-Fast: Zusatzumsatz mit Premium-Produkten

Mit Einführung des Schraubensortiments steht fischer auch für Befestigungslösungen bei Holzverbindungen. Die fischer Power-Fast überzeugt Ihre Kunden im Holzhandwerk mit besonders guten Verarbeitungseigenschaften. Neben dem wettbewerbsfähigen Schraubenprogramm und der Bemessungssoftware fischer C-FIX Screw haben wir ein attraktives Paket, mit dem Sie zusätzlichen Umsatz generieren können.

A fischer FHB II Highbond dübel most még erősebb

A fischer FHB II Highbond dübel most még erősebb

A fischer FHB II Highbond dübel a legnagyobb terheket is biztonságosan rögzíti repedezett betonban. A megengedett teherbírás kihasználásához eddig a fúrás után elkerülhetetlen volt a furat kitisztítása. A fischer FHB II-P, illetve FHB II-PF HIGH SPEED habarcspatronnal erre már teljes terhelés mellett sincs szükség. Tudjon meg többet a fischer szakipari ügyfelek részére készült innovatív termékeiről.

fischer kontakt


fischer Hungária

Szerémi út 7/b.

1117 Budapest

Tel.: +36 1 347 97 55
Fax: +36 1 347 97 65