Fenntarthatóság

A fischer vállalatcsoport komolyan veszi a társadalmi felelõsségvállalást. Ennek alapjai a fischer eszményképen nyugszanak, és gazdasági, szociális és ökológiai szempontokat is figyelembe vesznek. A fischer hosszú távra, olyan fenntartható célokkal tervezi a gazdasági fejlõdést, melyek nem állhatnak ellentétben a társaság érdekeivel.

A fischer eszményképe szabályozza a vállalattal kapcsolatban álló személyekkel való bánásmódot és a vezetõség illetékességét. Ez adja meg a gazdasági mûködés kereteit is. A bizalomteljes együttmûködés, a megbízható és állandó cselekvés, a kölcsönös nagyrabecsülés, a teljesítménynek megfelelõ javadalmazás, valamint a jövõképes szervezeti formák és munkamódszerek éppúgy ide tartoznak, mint az aktív PR és sajtómunka, a mások védett szellemi tulajdonának védelme – amelyek tekintetében a fischer az õt illetõ jogokat ugyanúgy megköveteli –, valamint az megfelelõ bizottságokban, testületekben és egyesületekben való aktív együttmûködés.

A fischer évtizedek óta aktív szerepet vállal a környezetvédelemben. Ez felöleli az összes vállalati folyamatot, továbbá az erõforráskímélõ termékek kutatását és fejlesztését is.

A vállalati oktatás mellett a fischer igen erõteljes mértékben részt vesz a vállalaton kívüli oktatási projektekben is. Támogatjuk a vállalaton belüli esélyegyenlõséget, valamint a család és a karrier összeegyeztethetõségét. Vállalatunknál a dolgozók munkabiztonsága és egészségvédelme kiemelt szerepet élvez.

Gazdasági lehetõségeinek keretein belül a fischer minden olyan szociális, kulturális és sportkezdeményezést, valamint egyesületet támogat, amelyek összhangban áll a vállalat célkitûzéseivel és értékeivel.

A fischer vállalatcsoport vezetési politikájával kapcsolatos információk itt találhatók.

A fischer minõségi követelményei – a rögzítések világa számára

A fischer minõségi követelményei – a rögzítések világa számára

Legyen szó mûanyag, fém vagy vegyi rögzítésekbõl álló rögzítési rendszerekrõl, a szakiparosok és a profik világszerte megbíznak a fischer innovatív termékeiben, rendszereiben és szolgáltatásaiban.

A környezetért, az emberekért. - Vállaljuk a felelõsséget

A környezetért, az emberekért. - Vállaljuk a felelõsséget

„Aktív környezetvédelmi intézkedésekkel járulunk hozzá ahhoz, hogy az eljövendõ generációk is érintetlen környezetet kaphassanak.” Legyen szó mûanyag, fém vagy vegyi rögzítésekbõl álló rögzítési rendszerekrõl, a szakiparosok és a profik világszerte megbíznak a fischer innovatív termékeiben, rendszereiben és szolgáltatásaiban.