Fenntarthatóság

A fischer vállalatcsoport komolyan veszi a társadalmi felelősségvállalást. Ennek alapjai a fischer eszményképen nyugszanak, és gazdasági, szociális és ökológiai szempontokat is figyelembe vesznek. A fischer hosszú távra, olyan fenntartható célokkal tervezi a gazdasági fejlődést, melyek nem állhatnak ellentétben a társaság érdekeivel.

A fischer eszményképe szabályozza a vállalattal kapcsolatban álló személyekkel való bánásmódot és a vezetőség illetékességét. Ez adja meg a gazdasági működés kereteit is. A bizalomteljes együttműködés, a megbízható és állandó cselekvés, a kölcsönös nagyrabecsülés, a teljesítménynek megfelelő javadalmazás, valamint a jövőképes szervezeti formák és munkamódszerek éppúgy ide tartoznak, mint az aktív PR és sajtómunka, a mások védett szellemi tulajdonának védelme – amelyek tekintetében a fischer az őt illető jogokat ugyanúgy megköveteli –, valamint az megfelelő bizottságokban, testületekben és egyesületekben való aktív együttműködés.

A fischer évtizedek óta aktív szerepet vállal a környezetvédelemben. Ez felöleli az összes vállalati folyamatot, továbbá az erőforráskímélő termékek kutatását és fejlesztését is.

A vállalati oktatás mellett a fischer igen erőteljes mértékben részt vesz a vállalaton kívüli oktatási projektekben is. Támogatjuk a vállalaton belüli esélyegyenlőséget, valamint a család és a karrier összeegyeztethetőségét. Vállalatunknál a dolgozók munkabiztonsága és egészségvédelme kiemelt szerepet élvez.

Gazdasági lehetőségeinek keretein belül a fischer minden olyan szociális, kulturális és sportkezdeményezést, valamint egyesületet támogat, amelyek összhangban áll a vállalat célkitűzéseivel és értékeivel.

A fischer vállalatcsoport vezetési politikájával kapcsolatos információk itt találhatók.

A fischer minőségi követelményei – a rögzítések világa számára

A fischer minőségi követelményei – a rögzítések világa számára

Legyen szó műanyag, fém vagy vegyi rögzítésekből álló rögzítési rendszerekről, a szakiparosok és a profik világszerte megbíznak a fischer innovatív termékeiben, rendszereiben és szolgáltatásaiban.

A környezetért, az emberekért. - Vállaljuk a felelősséget

A környezetért, az emberekért. - Vállaljuk a felelősséget

„Aktív környezetvédelmi intézkedésekkel járulunk hozzá ahhoz, hogy az eljövendő generációk is érintetlen környezetet kaphassanak.” Legyen szó műanyag, fém vagy vegyi rögzítésekből álló rögzítési rendszerekről, a szakiparosok és a profik világszerte megbíznak a fischer innovatív termékeiben, rendszereiben és szolgáltatásaiban.