fischer vállalatcsoport

Napjainkban a fischer a világ minden szegletében, négy üzletágban tevékenykedő vállalat: rögzítési rendszerek, automative systems, fischertechnik és folyamat irányítás. Az évtizedeken át tartó, sikeres növekedés és a rögzítéstechnika területén betöltött piacvezető szerep nem utolsó sorban az innovációs erőnek köszönhetjük. Innováció alatt a folyamatos megújulás képességét értjük. Ez a megújulás pedig nem csak termékeinkre korlátozódik. Mindennap megvizsgáljuk a műszaki eljárásokat, a szervezést és az összes üzleti folyamatot, hogyan tudnánk javítani rajtuk, hogyan kerülhetjük el a pazarlást, hogy még nagyobb hasznot teremthessünk ügyfeleink és vállalatunk számára.

Vállalatunk családi vállalkozás, melyet a Fischer család egyik tagja irányít. Ez számos előnnyel jár. Nálunk az ügyfelek és igényeik, valamint munkatársaink jelentik a mércét, nem pedig a részvényesek vagy a negyedéves beszámoló. Gondolkodásunk és cselekedeteink hosszútávú célokra irányulnak. A rövid döntéshozatali utak segítenek abban, hogy gyorsan és rugalmasan reagálhassunk a megváltozott keretfeltételekre.

Eszményképünkben meghatároztuk meg azokat az értékeket, amelyek a vállalat minden dolgozójára nézve kötelezőek, és amelyek célunk elérésében meghatározzák cselekedeteinket: innováció, önálló felelősség, komolyság. Ez és a folyamatos tökéletesítés folyamata magasan képzett, vállalatban gondolkodó munkatársakat feltételez. Legnagyobb tőkénk a munkatársaink, nem pedig a berendezések és a gépek. Ezért sokat fektetünk az oktatásba és a továbbképzésbe.

Rögzítési rendszerek

Rögzítési rendszerek

A fischer legfontosabb és központi jelentőségű vállalati területe a rögzítési rendszerek. Vállalatunk e területen kimagasló szakértelemmel rendelkezik. Több mint 14 000 termékünknek köszönhetően bármilyen rögzítési problémára rendelkezünk megoldással.

fischer automotive systems

fischer automotive systems

A fischer automotive systems vezető Full Service Supplier mindazon beltéri megoldások területén, melyek tökéletes élményben részesítik a vezetőt és az utasokat.

fischertechnik és fischerTiP

fischertechnik és fischerTiP

A fischertechnik építődobozok mára már klasszikussá váltak az építőjátékok szegmensében. Ennek a német minőségű játéknak széles rajongói tábora van világszerte.

fischer consulting

fischer consulting

A fischer Consulting nemzetközi vállalati tanácsadó, amely vállalatokat, intézményeket és hivatalokat lát el tanácsokkal saját piacaikon a folyamataik alakításához és a Lean Management implementálásához.