Homlokzati rendszerek

Teljes rendszer átszellőztetett homlokzatokhoz

Komplett rendszerek homlokzatokhoz

A fischer Cégcsoport homlokzati rendszerek üzletága innovatív és kiváló minőségű komplett megoldásokat kínál az átszellőztetett homlokzatok biztonságos és esztétikus felépítéséhez. A vállalat a szolgáltatások széles skáláját kínálja, szolgáltatásokkal és méretezéssel a tervezők és a homlokzatépítő kivitelezők támogatása érdekében a projekt kezdeti szakaszától kezdve a sikeres befejezésig.

Termékek

Homlokzati segédlet

fischer homlokzati segédlet.

Digitális eszköz építészek, előkészítő mérnökök és kivitelezők számára.

Néhány kattintással megtalálhatja a megfelelő fischer homlokzati rendszert, amely teljes megoldást kínál átszellőztetett homlokzatok megvalósításához. A homlokzati megoldásokat a burkolat anyaga, a rögzítés típusa, a falszerkezet, az épület szerkezete, a szigetelés vastagsága és a hőhatékonyság szerint választhatjuk meg. Ezután az ajánlatot egy letölthető fájl tartalmazza. Ez a rendszerleírás mellett további hasznos információkat is tartalmaz, például CAD rajzokat, BIM adatokat, műszaki tulajdonságokat és pályázati előírások kidolgozását.
Így gyorsan és egyszerűen kaphat egy homlokzati projektre vonatkozó előzetes megoldási javaslatot.

Alkalmazás indítása

fischer gondolkodásmód: Komplett megoldások

A kreatívitás szabadsága és funkcionalitás

A látható vagy rejtett fischer rögzítések minden általános burkolóanyaghoz alkalmasak az átszellőztetett homlokzatoknál, és minden esztétikai követelménynek megfelelnek. A modern homlokzati technológia egészséges beltéri klímát is biztosít, mivel a hátulszellőztetett helyiségek folyamatosan elvezetik a nedvességet a szerkezetből és a lakóterekből.

A fischer homlokzati rendszerek legfontosabb jellemzői:

  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Alacsony karbantartási költségek
  • Hosszú élettartam
  • Időjárás elleni védelem
  • Nagy energiahatékonyság

A háttérszerkezet megoldások széles skálája

A fischer kompatibilis termékek tesztelt és jóváhagyott egyedi elemek komplett rendszere a háttérszerkezet átfogó választékát tartalmazza.

További információ

A megfelelő megoldás minden alkalmazáshoz

A fischer homlokzati rendszerek szinte minden burkolóanyaghoz rögzítő megoldást nyújtanak. A homlokzati panelek, például a szálcement vagy a HPL látható rögzítése szegecsekkel vagy csavarokkal oldható meg. A kerámia és a terrakotta kapcsos megoldásai láthatóan és rejtve egyaránt megvalósíthatók. Speciális rögzítő profilok állnak rendelkezésre a fém kazetták rejtett rögzítéséhez. A fischer horgonyok a homlokzati panelek rejtett rögzítéséhez a hátsó oldalon biztosítják a feszültségmentes rögzítést a hátsókúpos furatokban.


További információ

A fischer homlokzati rendszerek előnyei

Helyszíni szaktanácsadás
Technológiai vezetőszerep “state-of-the-art”
Jóváhagyott és független bevizsgáló szervezet által tanúsított rendszerek, illetve saját laboratóriumi tesztek
A teljes rendszer egyetlen gyártótól
A teljes rendszer költséghatékonysága fischer minőséggel
Gyors szállítás és egyszerű szerelhetőség

Referenciák

„Raffles City“, Kína

A kínai Raffles City Chongqingban egy megastruktúra. Az új világrekord-konstrukció magában foglalja a világ legmagasabb „vízszintes felhőkarcolóját”. Körülbelül 300 000 Fischer Zykon panelhorgony, az FZP II biztosítja a terméskő panelek biztonságos tartását a szerkezet mind a nyolc felhőkarcolóján.
További információ

Zürichi Rendőrségi és Igazságügyi Központ

A Zürichi Rendőrségi és Igazságügyi Központ hatalmas épületegyüttes. Körülbelül 100 000 fischer hátsókúpos dübelt használtak a zöld csillogású terméskőből készült homlokzati panelek felszereléséhez.
További információ

„Farglory - THE ONE“, Taiwan

Kaohsziung Tajvan második legnagyobb városa, körülbelül 1,5 millió lakossal. A metropolisz az újabb ‘Farglory - THE ONE’ felhőkarcolóval újabb vonzerőt kapott.
További információ

1 Triton tér, Anglia

A londoni Eustonban, a Regent's Place 1. szám alatt található Triton téren található irodaház bővítése új teret teremt a jövő munkakörnyezetének.
További információ

Sabah Al-Salem Kuvait Egyetem, Kuvait

A Sabah Al-Salem Kulait Egyetem campusán található új sportlétesítmények homlokzata ötvözi a stílust és a biztonságot, köszönhetően a fischer FZP II M8i belső menetes horgonyoknak is.
További információ

La Grande Arche, Franciaország

A La Grande Arche de la Fraternité többszintes irodaház Párizs mellett, Puteaux-ban új megjelenéssel, de ugyanazzal a régi bájjal.
További információ

KINDL - Kortárs Művészeti Központ, Németország

Kezdetekben egy sörfőzde, most egy művészeti galéria: A KINDL - Kortárs Művészeti Központ a berlini Neukölln kerületben. Eredeti ipari varázsa ötletesen beépült a modern általános kialakításba.
További információ

Wijnhavenkwartier, Hollandia

Homokszínű kerámia homlokzatával a Wijnhavenkwartier lakó- és irodakomplexum észrevétlenül beolvad Hága, a holland kormány székhelyének látványába, miközben további fontos nevezetességet ad a városnak.
További információ

Termékjellemzők

Zykon-panelhorgony FZP II M8i

Hátsókúpos horgony M8-as belső menettel terméskő homlokzati panelekhez.

Rejtett távtartó rögzítési megoldás hátsókúpos belsőmenetes horgonyokkal homlokzati terméskő panelekhez. Ennél a technológiánál a felhasználó -az alkalmazástól függően- választhat az abszolút rögzítési mélységű süllyesztett telepítés, (például a látszó rögzítésű paneleknél), és az állandó falvastagságú, távtartó beépítési technológia között, amely referencia értékként szolgál az esetlegesen eltérő panel vastagságok kompenzálásához. Nincs kiálló külső menet, ezáltal lehetővé válik az előgyártott homlokzati panelek helytakarékos szállítása. Ez teszi gazdaságossá és rugalmasan alkalmazhatóvá a rendszert.
További információ

Mobil fúróberendezés BSN 100

Hátsókúpos furatot készítő fúrógépek, nedves gyémántfúrással terméskővekhez és kerámia homlokzati panelekhez.
További információ

Zykon-panelhorgony FZP II T PA

Tökéletes választás, vékony szálcement és HPL homlokzati panelekhez.
További információ

Zykon-panelhorgony FZP II A4

A4-es korrózióálló acélból készült univerzális hátsókúpos dübel terméskőhöz.
További információ
sc93-delivery-1