Épületgépészeti rögzítések

Épületgépészeti rögzítések

Ezzel a termékválasztékkal a fischer egy olyan rendszert kínál, amely az épületgépészetben előforduló valamennyi vezetéktípus biztonságos vezetésére és rögzítésére alkalmas. 
Az univerzális sínek, konzolok, összekötő- és szerkezeti elemek, bilincsek és egyéb szerelési anyagok igen sokféleképpen kombinálhatók és sokoldalúan felhasználhatók. Az optimális rendszermegoldás, amely moduláris felépítésű, gazdaságilag meggyőző és pl. az új átmenőszereléses rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerűen szerelhető. 

A fischer épületgépészeti rögzítések rendszerét alkotó termékeket és a vonatkozó dokumentumokat online termékkatalógusunkban gyorsan áttekintheti . 

Tovább az online termékkatalógushoz.

A fischer könnyű szerelősín-rendszer. Egyszerű és teherbíró. 

Az FLS-rendszer vízszintes és függőleges szerelések gazdaságos és biztonságos kivitelezését teszi lehetővé. Moduláris felépítésének, illetve a már gyárilag előszerelt szerkezeti és összekötő elemeknek köszönhetően egyszerűen, gyorsan szerelhető. 

A rugalmasan variálható sínrendszer összesen három főelemből áll: FLS szerelősínekből és ALK karos konzolokból, SF Clix 31 nyerges tartóelemekből és MW Clix 90°ºszögtartó elemekből mint előszerelt szerkezeti elemekből, valamint az FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P optimalizált összekötő elemekből, illetve a hozzájuk tartozó szögtartó és sínösszekötő elemekből.

Függesztett szerelőrendszer 

Egy rugalmas rendszer, amely teret biztosít a kreativitásnak

A fischer az épületgépészeti rögzítőrendszer elemeiből egy rugalmas függesztett szerelőrendszert fejlesztett ki. A szerelősínek és speciális rögzítőelemek segítségével az épületgépészeti rögzítések szintje a csarnokok mennyezete alá kerül. Az utólag is módosítható rendszer lehetővé tesz, hogy bármilyen közeget a gyártócsarnok kívánt pontjára szállítsunk. 

A rendszer nem csak újonnan épített helyszíneken, hanem utólagos kiépítés esetén is kiválóan megoldást nyújt. A fischer ezáltal széles teret biztosít a tervezők és az építészek kreatív elképzeléseinek. A szerelőrendszerre például világító és zajcsökkentő elemek is elhelyezhetők. 

A fischer a csővezetékek és az azokhoz szükséges rögzítőelemek méretezését a fischer épületgépészeti rögzítések méretezőszoftverrel támogatja.

fischer épületgépészeti rögzítések

Szegvári Péter
sc93-delivery-2