Megoldások szakkereskedők számára

Állunk rendelkezésére.

  • Több mint 60 ügyfélszolgálati tanácsadónk, akik részben az irodában, részben értékesítési csapatunk tagjaként dolgoznak, folyamatosan odafigyelnek az Ön problémáira, személyesen járnak utána a kérdéseinek, ezért biztos lehet abban, hogy hozzáértő és megbízható segítséget kap. 
  • Telefonon vagy a helyszínen: Segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában, és megmutatjuk a legjobb és leggazdaságosabb megoldást. 
  • Az építkezés során jól kell működnie a logisztikának is: Ezért a termékek elérhetőségére és szállítására vonatkozó valamennyi kérdésével érdemben foglalkozunk, beleértve az építés helyszínére történő szállítást is. 

 

Valamennyi trend és innováció így eljut Önhöz is. Pontosan elmagyarázzuk, amit tudnia kell ahhoz, hogy folyamatosan jól tájékozott legyen.

Szakkereskedői kapcsolat

A fischer szakkereskedői kapcsolat segítségével az ügyfélnek lehetősége van a fischer online termékkatalógusában egy kívánt termékre rákeresni, Öntől pedig közvetlenül online megrendelni.
Mostantól bevásárló kosár funkcióval a még jobb értékesítéstámogatás érdekében!

Képadatbázis

Szüksége van valamelyik termékünk képére vagy egy logóra?
MediaServiceOnline nevű képadatbázisunkban 5 különböző felbontásban több mint 7500 letölthető képet tárolunk. A nyomtatható fájlok mellett internetre és PowerPointra optimalizált fájlokat is találhat.

Tovább a képadatbázisba

fe80::1c61:2ad1:f52e:7ce5%5