Megoldások szakkereskedők számára

Állunk rendelkezésére

  • Szaktanácsadóink, akik részben az irodában, részben értékesítési csapatunk tagjaként dolgoznak, folyamatosan odafigyelnek az Ön problémáira, személyesen járnak utána a kérdéseinek, ezért biztos lehet abban, hogy hozzáértő és megbízható segítséget kap. 
  • Telefonon vagy a helyszínen: Segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában, és megmutatjuk a legjobb és leggazdaságosabb megoldást. 
  • Az építkezés során jól kell működnie a logisztikának is: Ezért a termékek elérhetőségére és szállítására vonatkozó valamennyi kérdésével érdemben foglalkozunk, beleértve az építés helyszínére történő szállítást is. 

 

Valamennyi trend és innováció így eljut Önhöz is. Pontosan elmagyarázzuk, amit tudnia kell ahhoz, hogy folyamatosan jól tájékozott legyen.

fischer árlista 2022.07.01-től

Szakkereskedői kapcsolat

A fischer szakkereskedői kapcsolat segítségével az ügyfélnek lehetősége van a fischer online termékkatalógusában egy kívánt termékre rákeresni, Öntől pedig közvetlenül online megrendelni.
Mostantól bevásárló kosár funkcióval a még jobb értékesítéstámogatás érdekében!

Képadatbázis

Szüksége van az egyik termékünk fotójára, egy korlát rögzítés fotójára vagy egy logóra?

Nem gond! A MediaServiceOnline képadatbázisunkban több, mint 7500 képet adunk meg öt különböző felbontásban a letöltéshez. A nyomtatható fájlok mellett internetre és PowerPoint-ra optimalizált fájlok is rendelkezésre állnak.

Válasszon itt, hogy mire van pontosan szüksége:

Tovább a képadatbázishoz

Kérjük olvassa el a felhasználási feltételeket!

sc93-delivery-2