BIM (Building Information Modeling)

Több, mint egy modell

Gyorsítsa fel a tervezési és építési folyamatot

A BIM épületinformáció-modell létrehozásának, kezelésének és felhasználásának folyamata kihívásokkal teli feladat lehet. BIM-szolgáltatásaink segítenek Önnek ezen folyamatok irányításában, hogy a legtöbbet hozza ki a BIM-ből: Csökkentse a költségeket az információáramlás és a minőség javításával - a tervezéstől az építésig, az épület használatáig, és a karbantartásáig.

Örömmel támogatjuk Önt projektjeiben.

Kérjük, küldje el kérdéseit közvetlenül a BIM@fischer.de email címre.

fischer termékek a bimobject oldalán

Önálló tervezés

Az összes releváns fischer termék el van látva az alapvető BIM attribútumokkal. Ez lehetővé teszi a termékeink digitális áttekintését és bemutatását. Ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk a Classic szolgáltatási csomagban.

3D szkennelés BIM-be

Felújítás vagy kiterjesztett mérések tervezésekor a 3D-s mérések ideálisak a pontos modellezéshez, ezáltol későbbi költségmegtakarításokérhetőek el az építkezésen. A fischer teljes 3D szkennelési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a point cloud elemzéseket és az As-built dokumentációt.

BIM mérnöki munka

A koncepció kidolgozásától a részletes modellezés maximális szintjéig (LOD 500) folyamatos támogatást nyújtunk minden tervezési szakaszban a zökkenőmentes BIM kezelés biztosítása érdekében. A tartószerkezeti rögzítésektől a gépészeti rögzítéseken keresztül az átszellőztetett homlokzatok háttérszerkezetéig.

BIM helyszíni támogatás

A furatok vagy az előszerelt elemek pontos pozicionálása még soha nem volt ilyen egyszerű az építkezéseken, mint a BIM segítségével. Tervezze meg az elemeket a 3D-s modellből közvetlenül az építkezésre szabva, és végezzen beállításokat közvetlenül a helyszínen.
Tervrajzok 3D tartalom Részletes tervezés Teljes modelezés 3D szkennelés BIM helyszíni támogatás As-built dokumentáció Költség
Szervizcsomag Classic x x Díjmentes
Szervizcsomag Advancanced x x x x Projektfüggő
Szervizcsomag Premium x x x x x x x Projektfüggő

sc93-delivery-2