FIXPERIENCE méretezőszoftver

A fischer méretező szoftvere a FIXPERIENCE biztonságos és megbízható támogatást nyújt projektjeinek számításában, függetlenül attól, hogy Ön előkészítő, építész, statikus vagy bármilyen műszaki szakember. A FIXPERIENCE modulárisan és különböző alkalmazásokhoz használható. A felhasználóbarát program segítségével a rögzítések könnyen és rugalmasan tervezhetőek és méretezhetőek. A jellemző, nemzetközi szabványok figyelembevételével a szoftver teljesíti a globális használat összes lehetséges feltételét. A mérés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Az új moduláris felépítés magában foglal egy szoftvert mérnökök számára, és további modulokat különböző szakterületekhez. Ezáltal méretezheti a teljes projekteket és egyedi alkalmazásokat célzottan és költséghatékonyan. 

A letöltési és rendszerkövetelményekhez

Tovább a FIXPERIENCE oktatóvideókhoz

A méretezőszoftver moduljainak áttekintése

C-FIX

Egyedi dübelkép méretező modul, mely lehetővé teszi számos építőanyagban az injektált (vegyi) rögzítések, valamint a nagyszilárdságú acéldübelek vizsgálatát, önálló, befolyás nélküli dübel vagy befolyásos dübelcsoport esetekben.
C-FIX

RAIL-FIX

Felhasználóbarát kezelésének köszönhetően könnyedén méretezhetünk vagy ellenőrizhetünk, épületen belüli, vagy kültérben elhelyezkedő, különböző funkciójú korlátokat.
RAIL-FIX

REBAR-FIX

Különféle csomópontokat (pl. lemez-lemez, lemez-fal) méretezhetünk könnyedén a húzásra igénybevett, utólagosan elhelyezett betonacélok szempontjából.
REBAR-FIX

WOOD-FIX

Lehetővé teszi számos fa-fa kapcsolatú csomóponti elem megerősítésének ellenőrzését a fischer Power-Fast szerkezetépítő-, valamint Power-Full végigmenetes csavarunk segítségével.
WOOD-FIX

INSTALL-FIX

Épületgépészeti rendszerelemek statikai és szilárdságtani méretezését végezhetjük vele, valamint a használhatósági határállapotuk vizsgálatait.
INSTALL-FIX

MORTAR-FIX

A ragasztó mennyiségének egzakt meghatározását szolgálja a veszteség figyelembevételével, tetszőleges dübelek esetében.
MORTAR-FIX

Közvetlen tervezői tanácsadás

Elérhetőség

Hétfő - Péntek

8:00 - 16:30

A FIXPERIENCE méretezőszoftver előnyei röviden

Mindig naprakész

Az " Élő frissítés" automatikus vagy manuálisan megvalósítható funkciója segítségével a programjai mindig naprakészek.

Egyértelmű és rugalmas

A grafikus ábrázolás 3D-ben vagy 2D-ben is elérhető. Az egér segítségével könnyedén mozgathatja a grafikus ábrázolást, elforgathatja 360°-kal , forgathatja, billentheti vagy nagyíthatja a kívánt méretig. A szoftver mindig mutatja a rögzítési pontok kapacitásának állapotát és a geometriai peremfeltételek állapotát.

Nemzetközi

A szoftver Európa-szerte érvényes a tervezési szabványok (ETAG 001 és EC2, valamint az EC1, EC3 és EC5) tekintetében, beleértve a nemzeti alkalmazási dokumentumokat is. Lehetőség van az összes erő-és mértékegység megválasztására.

Biztonság és megbízhatóság

A program felismeri a geometriai körülményekre vonatkozó hibákat és a megfelelő információkat egy üzenetablakban jeleníti meg. Ennél fogva a folyamatidő minimálisra csökkenthető. A teljes körű nyomtatási nézet lehetőséget nyújt a program minden számítási lépésének követésére. Ez biztosítja, hogy a dokumentumai teljesen érthetőek legyenek.

Egyszerű és gyors működés

Egyszerű és gyors működést tesz lehetővé az összes érték beírásakor az Eszköztárban, amely leegyszerűsíti a méretezést. Az állapotsor valós időben mutatja a kihasználtságokat a különböző tönkremeneteli módokon keresztül. Az Eszköztárban újra felfedezheti a COMPUFIX szoftverből átvett menüsáv tartalmát. Tiszta kifejezések és feltűnő szimbólumok segítenek Önnek  a műveletben.


A termékinformációk a termékinformációs ablakon keresztül kerülnek bemutatásra.


Minden ablak megnyitható és elrejthető, ami a legnagyobb rugalmasságot biztosítja Önnek.
sc93-delivery-1