FIXPERIENCE méretező szoftver

A fischer méretező szoftvere a FIXPERIENCE biztonságos és megbízható támogatást nyújt projektjeinek számításában , függetlenül attól, hogy Ön szerkesztő, statikus vagy műszaki dolgozó. A FIXPERIENCE modulárisan és különböző alkalmazásokhoz használható. A felhasználóbarát program segítségével a rögzítések könnyen és rugalmasan tervezhetők és mérhetők. A döntő, nemzetközi szabványok figyelembevételével a szoftver teljesíti a globális használat összes lehetséges feltételét. A mérés még soha nem volt ilyen egyszerű!

A szoftver új, moduláris felépítése magában foglal egy mérnöki szoftvert és speciális alkamazás modulokat. Ezáltal tervezheti a teljes projekteket és egyedi alkalmazásokat célzottan és költséghatékonyan.

A letöltési és rendszerkövetelményekhez

A sajátos méretező programok az áttekintésben

C-FIX

A dübel méretező szoftver lehetővé teszi a nagyszilárdságú acéldübelek és vegyi rögzítések vizsgálatát betonszerkezetek esetében, valamint injektált kapcsolatok méretezését falazatok esetén .
C-FIX

FACADE-FIX

A homlokzati rendszerek rögzítésének tervezése fa háttérszerkezettel
FACADE-FIX

INSTALL-FIX

INSTALL-FIX

MORTAR-FIX

MORTAR-FIX

RAIL-FIX

Meghatározzuk vele a lépcsők és korlátok sínét beltérben és kültérben.
RAIL-FIX

REBAR-FIX

Méretezhetjük vele az utólagosan elhelyezett betonacélokat vasbetonszerkezetek esetében.
REBAR-FIX

WOOD-FIX

Lehetővé teszi az alkalmazás gyors számításához fischer Power-Fast és Power-Full csavarokkal.
WOOD-FIX

Közvetlen tervezői tanácsadás

Elérhetőség

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:30
A mobilhálózati díjak eltérőek lehetnek

A FIXPERIENCE méretező szoftver előnyei röviden

Mindig naprakész

Az " Élő frissítés" automatikus vagy manuálisan megvalósítható funkciója segítségével a programjai mindig naprakészek.

Egyértelmű és rugalmas

A grafikus ábrázolás 3D-ben vagy 2D-ben is elérhető. Az egér segítségével könnyedén mozgathatja a grafikus ábrázolást, forgathatja 360°-kal , forgathatja, billentheti vagy nagyíthatja a kívánt méretig. A szoftver mindig mutatja a rögzítési pontok kapacitásának állapotát és a geometriai peremfeltételek állapotát.

Nemzetközi

A szoftver Európa-szerte érvényes a tervezési szabványok( ETAG 001 és EC2, valamint az EC1, EC3 és EC5) tekintetében , beleértve a nemzeti alkalmazási dokumentumokat is. Lehetőség van az összes erő-és mértékegység megválasztására.

Biztonság és megbízhatóság

A program felismeri a geometriai körülményekre vonatkozó hibákat és a megfelelő információkat egy üzenetablakban jeleníti meg. Ennél fogva a folyamatidő minimálisra csökkenthető. A teljeskörű nyomtatási nézet lehetőséget nyújt a program minden számítási lépésének követésére. Ez biztosítja, hogy a dokumentumai teljesen érthetőek legyenek.

Egyszerű és gyors működés

Egy egyszerű és gyors működést tesz lehetővé az összes érték beírásakor az Eszköztárban, amely leegyszerűsíti a mérést. Az állapotsor valós időben mutatja a kihasználtságokat a különböző tönkrementeli módokon keresztül. Az Eszköztárban újra felfedezheti a COMPUFIX szoftverből átvett menüsáv tartalmát. Tiszta kifejezések és feltűnő szimbólumok segítenek Önnek  a műveletben.


A termékinformációk a termékinformációs ablakon keresztül kerülnek bemutatásra.


Minden ablak megnyitható és elrejthető , ami a legnagyobb rugalmasságot biztosítja Önnek.
fe80::1c61:2ad1:f52e:7ce5%5