INSTALL-FIX

A program lépésről-lépésre elviszi a felhasználót a tervezési folyamatban. Az állapotjelző folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat a kiválasztott fischer telepítési rendszer.  statikus terhelésének kihasználtságáról. Legfeljebb tíz különböző alapmegoldás van a gyors választásért beleértve a konzolokat, kereteket és síneket. Alternatív megoldásként a bonyolultabb rendszerek kialakítása elindítható a kívánt telepítési rendszer előválasztásával. A program lehetővé teszi a sínek méretének , valamint a támaszok pontjainak számát és  távolságát a rendszer legjobb kihasználása érdekében.

Következő lépésben meghatározható a telepítési rendszer által meghatározott csövek típusa, átmérője, szigetelése és száma.
A grafikusan megjelenített támogatási rendszerben az üreges vagy szigetelt csövek opció választásakor automatikusan létrehozza a szoftver a terhelési modelleket, ezáltal biztosítva a szükséges statikai igazolását a sín rendszernek. Továbbá lehetséges közvetlenül megadni további terheket, például .  légcsatornák, kábeltálcák általi terheket vagy csupán  koncentrált terheket vagy vonalmenti terheket. Az ellenőrzött nyomatatási képen kívül a program létrehoz elem kigyűjtést is a kiválasztott rendszerhez szükséges összetevőkről a tervezés befejezése után, például konzolokról, menetes szárakról, sínekről, csőbilincsekről és tartozékairól.

A letöltésekhez és a rendszerkövetelményekhez.
sc93-delivery-1