Rendszerkövetelmények

Ügyfeleink számára folyamatosan fejlesztjük szoftverünket. Ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt elérhessük és így a lehető legnagyobb nyereséget hozzuk ügyfeleinknek, kizárólag a Microsoft.net keretrendszert vezettük be. Ezáltal nagyobb sebességet érünk el a letöltések és frissítések során és jobb teljesítményt nyújtunk programjaink használata során. Továbbá három új módszert dolgoztunk ki a letöltésekre, melyekkel mindenki teljesít egy speciális csoportot.

Letöltések

Online telepítő (egyetlen PC-hez kifejlesztett verzió)

Ez a verzió az új FIXPERIENCE webes telepítőt tartalmazza. Letöltési méret mindösszesen 14 MB.  Telepítés közben a szoftver az összes egyéb szükséges adatot is letölti a fischer szerveréről. Ha a felhasználó az offline CAD-modult is le kívánja tölteni, akkor a teljes letöltési méret kb. 540 MB . Ha elegendő a CAD online modul, akkor a kisebb letöltést ajánljuk. Ez a letöltés egyetlen, folyamatos internetkapcsolattal rendelkező PC számára ajánlott. 

Egyetlen PC-hez kifejlesztett verzió letöltése

MSI Hálózati csomag rendszergazdák számára (hálózati verzió)

Ez a verzió olyan rendszergazdák számára készült, akik a szoftvert saját hálózatukba telepítik vagy terminálkiszolgálókkal dolgoznak . 

Töltse le az MSI hálózati csomagot

Egyéni pozíció verzió / Offline telepítés (CD verzió)

Ez a verzió teljes CD-verziót tartalmaz, amely mindig frissítést kap abban az esetben , ha a szoftver folyamatosan frissítve van. Így megtarthatja a FIXPERIENCE-t abban az esetben is, ha a számítógépet nem lehet csatlakoztatni az internethez. Javasoljuk, hogy az ilyen típusú letöltéseket olyan egyéni számítógépekre töltsék le , melyet nem lehet internethez csatlakoztatni.  

Offline telepítő letöltése.

Rendszerkövetelmények

Memória igény: Min. 2048MB (2GB)

Operációs rendszer: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Megjegyzés: A tényleges rendszerkövetelmények az Ön rendszerének konfigurációjától és az operációs rendszerétől függően változnak.

Megjegyzés Windows® XP-hez:  A Microsoft leállította az operációs rendszer Windows® XP alapú támogatását 2014 áprilisában. Ezért a támogatás az operációs rendszer számára megszűnt.

sc93-delivery-2