WOOD-FIX

A fischer Power-Fast és szerkezetépítő csavarok alkalmazásainak gyros kiszámításához,mint például tetőtéri szigetelés esetén vagy a mérnöki jellegű fakötéseknél.

A tervezési elvek megfelelnek az Európai Műszaki Értékelésnek [ETA] és a DIN EN 1995-1-1 (Eurocode 5) vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A modul a különböző tetőformákkal ellátott, szigetelés megléte esetén való csavarokkal történő rögzítésére, valamint a nyomásálló szigetelőanyagok használatára szolgál.

Ez a szoftver modul automatikusan meghatározza a megfelelő szél-és hóterhelési zónákat akár egy adott irányítószám alapján is. Ezeket az értékeket lehetőség van manuálisan is megadni.

Különböző modulokban: általános illesztés (fa-fa/acéllemez-fa), fő-és melléktartó csatlakozása, alátámasztások megerősítése(keresztirányú nyomás), kiharapott tartóvég vizsgálata, gerendamagasítás, gerendavég felújíátsa, áttörés, rostra merőleges megerősítés és húzó-nyíró kapcsolat

A legújabb modul ""általános csavaros kapcsolat"" segítségével az általános kapcsolatokat fischer Power-Fast és fischer Power-Full csavarokkal lehet megerősÍteni.

A letöltésekhez és a rendszerkövetelményekhez
sc93-delivery-1