Műszaki tanácsadás

fischer szaktudás. Lehetővé teszi a szilárd tervezést.

Közvetlen szakértői tanácsadás

Elérhetőség

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:30
A mobilhálózati díjak eltérőek lehetnek.

Problémamegoldó szakértelem a fischer szakembereinek segítségével

  • Ugyanez vonatkozik a telefonra: A mérnökök és technikusok, akik kérdéseket és válaszokat adnak, hosszú távú gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek és tudják, hogyan kell jól értékelni a kereskedelem jellemző követelményeit.
  • Ügyfeleink számára megbízható telefonos kapcsolattartók vagyunk, függetlenül attól, hogy építési anyagokról, terhekről, horgony tervezésről, rögzítőelemekről, szabványokról vagy egy adott csomóponti részletről beszélünk.
  • Szakembereink örömmel válaszolnak az építőipari szakmunkás általi kérdésekre is.
  • A nagyobb projektek különösen megköveteleik a ""hogyan kell rögzíteni"" kérdést. Kérésére az egyik fischer szakértő lesz az építési terület vezető csapatának szilárd része.

fischer szakemberei az értékesítési csoportban

  • Támogatjuk ügyfeleinket az építkezés helyszínén is. Tanácsolunk és segítünk , hogy bármit professzionálisan tudjon rögzíteni. Kihúzópróbák az építkezésen további biztonságot adnak. Különösen súlyos építőanyagok esetében.

  • Célszerű, nem csak a biztonság érdekében: Ügyfeleinkkel együttműködve hatékony és gazdaságos megoldásokat kidolgozni a helyszínen. Az összeszerelési folyamatok optimalizálódnak tekintettel az építési terület folyamatos haladását.
fe80::1c61:2ad1:f52e:7ce5%5