Professional App

Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek

A fischer Professional App egy mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz, amely lehetővé teszi a szakemberek számára a termékek gyors és egyszerű megismerését, a digitális ismertető segítségével pedig a megfelelő rögzítési megoldás meghatározását és/vagy helyi kereskedők megtalálását.

Az építőipar legtöbb szakembere építkezéseken dolgozik. Már használják okostelefonjukat megrendelésekhez, jegyzetek készítéséhez vagy lekérdezésekhez. A fischer Professional alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy hozzáadott értéket teremtsen - bárhol, ahol szükség van rá.

Az applikáció ajánlásokat nyújt az ügyfelek számára az adott alkalmazáshoz megfelelő rögzítési megoldáshoz, akár egyetlen termékről, akár egy ragasztóból, menetes szárból és szitahüvelyből álló átfogó megoldásra van szükség. A teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a beépítés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk megadásával az alkalmazás által kínált szolgáltatások széles skálája érhető el.

Az új rögzítési útmutató díjmentesen letölthető:

 Google Play Store

 Apple App Store

Eszközök és funkciók

A fischer Professional App számos hasznos eszközt és funkciót kínál:

Hogyan találhatom meg a megfelelő rögzítési megoldást?
A felhasználók saját maguk is megtalálhatják a megfelelő megoldást, ha lekérdezik a teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a szerelés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információkat.

Hogyan találhatom meg gyorsan az összes specifikációt a fischer rögzítőelemek kínálatában?
Online termékkatalógusunknak köszönhetően az összes fischer termék és azok műszaki leírása egy pillanat alatt elérhető—mindig kéznél van és naprakész. A kereső az Ön igényeihez igazítható és vonalkódolvasóval is kiegészül.

Hol találhatok fischer termékeket a közelemben?
Nem számít, ha otthonától távol vagy egy építkezésen dolgozik; azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Online katalógus

Szerezzen információt a fischer termékekről. A releváns technikai adatok és terhelési értékek szintén rendelkezésre állnak.

Hírek

Itt megtalálhatja az összes információt, amire szüksége lehet a fischerről, úgy mint termékújdonságok vagy fontosabb események.

Termékkiválasztó

Segítségével azonnal megtalálhatja az igényeire szabott megfelelő rögzítési megoldást.

Vonalkódolvasó

Csak szkennelje be a vonalkódot, hogy minden releváns információhoz hozzájusson a termékkel kapcsolatban - bárhol legyen is éppen.

A fischer Professional App elnyerte a Digital Champions Díjat

A fischer Professional App elnyerte a délnyugati régió Digital Champions díját „Digitális ügyfélélmény” kategóriában.

A több tagból álló szakértői zsűri a fischer Professional App-ot felhasználóbarátnak és minőségi szempontból kiemelkedőnek ítélte. A nyertesek kiválasztásában kulcsfontosságúak voltak olyan kritériumok, mint például a lehetséges kereskedelmi siker értékelése, az innováció a vállalkozás méretével kapcsolatban és a kkv-k inspirálása.   

A díjat a „DigitalX” ítéli oda a Deutsche Telekom és a WirtschaftsWoche magazin kezdeményezésére, a Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium védnöksége alatt. Az évente átadott díj célja a digitalizáció előmozdítása a regionális gazdaságban.
sc93-delivery-1