Új EN 1992-4

Mit jelent ez a statikusok, építő- és építészmérnökök számára?

Minden egy dokumentumban összefoglalva

Az új szabvány fő előnye, hogy a dekülönböző rögzítő rendszereket és műveleti kategóriák jelöléseit egyetlen kulcs dokumentumba foglalja. Ezért a szabvány vonatkozik mind a különböző közzétett részek (sín dübelek illetve fő rögzítőelemek), mind pedig az utólagosan rögzített rögzítőelemek (fém feszítődübelek, rejtett pontmegfogásos dübelek, betoncsavarok,ragasztott dübelek és ragasztott feszítődübelek) méretezésére.


Új EN 1992-4 szabvány - Mit jelent ez a statikusok, építő- és építészmérnökök számára?

2019 tavaszától kezdve az új EN 1992-4 szabvány hatályos Európában a betonba történő rögzítések méretezéséhez. A fischer segédlete mindent magában foglal, amit érdemes tudnia:  

  • Melyek az 5 legfontosabb változások, és miért érdekesek ezek az Ön munkájához?
  • Az építési hatóságok bevezették már a DIN EN 1992-4 szabványt?
  • Hogyan folytassa a számításokat, amelyeket az új szabvány bevezetése előtt végzett - és hol mutat az új szabvány más eredményt?
  • Miért kell különös figyelmet fordítani, ha állandó terhelés alatti ragasztott dübeleket tervez?
  • Mely programokat használja a szabvány szerinti tervek elkészítéséhez?

Segédlet ingyenes letöltése

Nyomtatott segédlet kérése

fischer szolgáltatások

fischer Fixperience

A biztonság kiszámíthatóvá válik a tervezőszoftver C-Fix moduljával.

Ellenőrzés szükséges annak bizonyításához, hogy a kiválasztott termék alkalmazható-e a kívánt terheléshez a dübel tönkremenetelének elkerülése érdekében. Ez még inkább megkönnyíti a felhasználóbarát méretezőszoftver használatát a statikusok, építő- illetve építészmérnökök- vagy akár a munkahelyi mérnökök számára is egyaránt.

További információk

Épület Információs Modellezés (BIM)

A fischer mindenre kiterjedő BIM szolgáltatása.

Függetlenül attól, hogy építészeti, szerkezeti vagy épületszolgáltatási modellről van szó: Az Épület Információs Modellezést (BIM) egyre gyakrabban használják az építőiparban. Először egy digitális épületmodellt terveznek, amely alapja a valós építkezésnek. Ezek a pontos modellek a költségek mellett csökkentik a lehetséges hibákat. További előnyök közé tartozik a felhőalapú megoldásokon keresztüli egyszerűbb együttműködés más vállalatokkal, valamint a tervezési adatok folyamatos és azonnali elérhetősége az építkezésen.

További információk

sc93-delivery-1