Purhab tisztító

Univerzális tisztítószer a friss PU-habok eltávolításához és a nem nedvszívó felületek zsírtalanításához

A fischer purhabtisztító egy nagyteljesítményű univerzális tisztítószer a friss PU-hab eltávolításához. A flakon menettel és permetezőfejjel is rendelkezik, és alkalmazható minden hagyományos, a kereskedelemben kapható purhabhabpisztolyhoz. A tisztítószer megakadályozza a pisztolyok használat utáni eltömődését, és biztosítja a tartós használhatóságot, amennyiben a tisztítás rendszeresen történik. A szórófejnek köszönhetően a felületek tisztításához és zsírtalanításához is alkalmazható. Eltávolítja a festékeket, olajokat, zsírokat, gyantákat, kátrányt, bitument, szilikonokat és egyéb kenőanyagokat.

termékleírás

Előnyök
  • Az aktív összetevők magas tisztító hatást biztosítanak, így a spray ideális a friss PU hab biztonságos eltávolításához.
  • A csatlakozása minden általános rendszerhez alkalmas, és lehetővé teszi az univerzális alkalmazást.
  • A hozzá csomagolt szórófej lehetővé teszi a külső felületek tisztítását, ezáltal a tisztító spray rendkívül sokoldalú.
  • A rendkívül aktív tisztító technológia miatt érzékeny felületekhez óvatosan kell alkalmazni (festék, textil, műanyagok). Ezért az előzetes próbatisztítás javasolt.

Elérhető termékváltozatok


0

Letölthető dokumentumok

További dokumentumok

fe80::1cb0:eb9:f52e:7ce6%5