DuoXPand

Dübel intelligens rögzítési móddal

Előnyök áttekintése

 • Kialakítása és anyag-kombinációja lehetővé teszi a minden építőanyag típusba történő alkalmazhatóságot, és ezáltal az univerzális használatot.
 • A speciális lamellageometriai kialakításnak köszönhetően finoman tágul az adott építőanyagban. Ezáltal elkerülhető a üreges építőanyagok törése, illetve lehetővé teszi a peremhez közeli rögzítést.
 • A kiváló minőségű nejlonból készült szürke dübel főtest biztosítja az erőt, míg a piros anyagrész a rugalmasságot és az optimális feszítést.
 • Az európai műszaki értékelés (ETA) minden építőanyag-osztályban biztonságos rögzítést garantál.
 • Az előszerelt biztonsági csavar tökéletesen illeszkedik a dübelbe, és ezáltal időmegtakarítást biztosít a beépítés során.

Tovább a termékekhez

Tovább a prospektusokhoz

Fontosabb termékjellemzők

 1. A formatervezés és az anyag okos kombinációja lehetővé teszi a minden építőanyag típusba történő alkalmazhatóságot.
 2. A kiváló minőségű nejlonból készült szürke dübel főtest erős tartást biztosít, míg a rugalmas, piros anyagrész optimális terpesztést biztosít. 
 3. A speciális lamellageometriai kialakításnak köszönhetően finoman tágul az adott építőanyagban. Ezáltal elkerülhető a porózus építőanyagok törése, illetve lehetővé teszi a peremhez közeli rögzítést.
 4. A süllyesztett fejű csavar és a kúpos dübelperem különösen alkalmas faszerkezetekhez.
 1. Az oldalsó bordák megakadályozzák a furatba történő esetleges elforgást a biztonságos szerelés érdekében.
 2. A két rögzítési mélységgel rendelkező terpesztőrész rugalmas alkalmazhatóságot tesz lehetővé az ETA szerinti összes építőanyag-osztályban.
 3. Két további 140 és 160 mm-es rögzítési mélysége lehetővé teszi a biztonságos rögzítést nagy üreggel rendelkező építőanyagokban.
 4. A dübelperem megakadályozza a kontaktkorróziót, és a tartósan biztonságos rögzítés érdekében lezárja a furatot.
 5. A hatlapfejű csavarral és préselt alátéttel csomagolt FUS változat tökéletesen alkalmazható fémszerkezetekhez.

Alkalmazás faszerkezeteknél

Autóbeállók
Homlokzati faszerkezetek
Előtetők

Alkalmazás fémszerkezeteknél

Homlokzati fémszerkezetek
Ablakkeretek
Konzolok

fischer DuoLine

A DuoXpand az innovatív DuoLine termékcsalád ötödik tagja. Az anyagok és a funkciók okos kombinációja új működési elveket és alkalmazási lehetőségeket tesz lehetővé a megszokott megoldásokhoz képest. Kialakításuk a DuoLine tagokat kategóriájuk legerősebb termékévé teszi. Fedezze fel a DuoLine számos előnyét.

További információk
sc93-delivery-1