FAZ II

A bajnok a horgonycsapok között. Erőteljes és rugalmasan alkalmazható.

Az előnyök áttekintés

  • Az új ETA-engedély (1. opció) alapján a húzóterhelés 10% -kal, és a nyíróterhelés 17% -kal emelkedik. Ezáltal kevesebb és kisebb méretű horgony szükséges a szereléshez.
  • A megválasztható rögzítési mélység lehetővé teszi terhelések kiválasztását (M8-M16).
  • FAZ II 6: A világ első olyan horgonycsapja ami 6 mm-es fúróátmérővel és ETA 1. opcióval rendelkezik a biztonságos és engedély köteles rögzítéshez.
  • Kiterjesztett alkalmazási terület: szakértői jelentéssel a C12 / 15 és C80 / 95 betonminőégi osztályokhoz.
  • Az ETA jóbáhagyás kiterjed az üreges fúrók és a gyémánt fúrók használatára is.

Fedezze fel új szortimentünket

Az FAZ II bajnok a horgonycsapok között. Erőteljes és rugalmasan alkalmazható.

Az erőteljes horgonycsap, ami a legnagyobb igénybevételeknek is megfelel repedéses betonban is. A FAZ II egyszerű telepítésének köszönhetően különösen rugalmasan alkalmazható.

A tesztelt feszítőhüvely különösen biztonságos módon viszi át a terheléseket a betonba, és biztosítja a maximális teherbírást.

A horgonycsapok gyors és egyszerű telepítése.

Az FA-ST II szerelőszerszám lehetővé teszi a horgonycsapok gyors és egyszerű telepítését jelentős időmegtakarítással, különösen a sorozatszereléseknél. A horgonycsap vége nem sérül meg a beszerelés során. Az FAZ II-höz alkalmazva lehetővé teszi a rögzítéseket az alkalmazások széles körében, amelyek azonnal a legmagasabb szinten terhelhetőek.

Tovább az FA-ST II szerelőszerszámhoz

Termékjellemzők

  1. A jellegzetes perem megfelelő helyzetben tartja a feszítőgyűrűt még fokozott erősségű ütések esetén is, ezzel biztosítva a biztonságos szerelést.
  2. A kúp és a feszítőhüvely tökéletes együttműködése jelentősen megnöveli a terhelhetőséget és minimális perem illetve tengelytávolságokat tesz lehetővé.
  3. Választható normál vagy nagyobb GS alátéttel, vagy HBS alátéttel, megfelelve a DIN 1052-es faszerkezeti standardoknak (nem előszerelt).
  4. A kiálló beütőrész védi a menetet a szerelés alatti sérüléstől.

Változatos anyákkal

A speciális, zárt anyával (M10 és M12) ellátott új verziók optimálisan alkalmazhatóak az építészetileg igényes kivitelezésekhez, és esztétikus rögzítést nyújtanak. Ezenkívül az zárt anya védi a menetvéget.

Az FAZ II az egyetlen horgony, amelynek van zárt anyás kivitele és ETA 1. opciója!
sc93-delivery-1