Rögzítődübel SXRL

Sokoldalú, többszörös rögzítési mélységgel

fischer SXRL

Előnyök áttekintése

  • SXRL rögzítődübel, a sokoldalú dübel, több rögzítési mélységgel. Kiváló terhelhetőség minden típusú építőanyagban, három különböző rögzítési mélységgel, 8, 10 és 14mm átmérővel és 360mm dübelhosszúságig.
  • Az Európai Műszaki Engedély (ETA), figyelembe veszi az építőanyagok minden típusát, és számos rögzítési mélységet tartalmaz: 50, 70 és 90 mm SXRL 8-nál és SXRL 10-nél; 70 és 90 mm SXRL 14-nél.

Választék

 

Felépítése

  1. A hosszú terpesztőrész három rögzítési mélységével az SXRL rugalmasan alkalmazható, így ez a legsokoldalúbb keretrögzítő dübel a fischer szortimentjében.
  2. A mélyebbre szerelés során az oldalsó bordák megakadályozzák a dübel elfordulását a szerelés alatt, ezáltal nagyobb biztonság érhető el
  3. A dübel különleges, kúpos geometriai kialakítása és optimalizált terpesztőzónája egyenletes eloszlású feszítőerőt eredményez. Ezáltal minden építőanyagban kiemelkedő terhelhetőségi értékeket érhetünk el
  4. Rögzítési mélység 50 mm: Betonban, tömör és üreges építőanyagban SXRL 8 és SXRL 10 alkalmazható. 
  5. Rögzítési mélység 70 mm: Minden típusú építőanyagban – beton, tömör és üreges építőanyagban, pórusbetonban. 
  6. Rögzítési mélység 90 mm: Üreges építőanyagokban és pórusbetonban SXRL 8 és SXRL 14, pórusbetonban SXRL 10 alkalmazható. 
  7. Fémszerkezetekhez ideális az FUS verzió (hatlapfejű csavarral, préselt alátéttel és dübelgallérral). A dübel és a csavar közötti kontaktkorrózió ezáltal megelőzhető.

Működése

Üreges falazatoknál a két terpesztőzóna biztosítja az erő egyenletes átadását az építőanyagnak. Az üreges tégla bordáit nem töri össze a második feszítőzóna így az erőátvitel tökéletes.
Tömör építőanyagokban és pórusbetonban, a két terpesztőzóna együttesen alkot egy hosszú feszítő részt, így biztosítva az egyenletes teherelosztást.

Alkalmazás

sc93-delivery-2