FiXperience

Szoftver a rögzítések és rendszerek tervezéséhez

FiXperience

A FiXperience méretezőszoftver biztonságos és megbízható támogatást nyújt a projektek kezeléséhez, ha Ön tervező, építőmérnök vagy kivitelező. A FiXperience moduláris felépítése által számos alkalmazáshoz használható. A felhasználóbarát program segítségével a rögzítések könnyen és rugalmasan méretezhetőek és ellenőrizhetőek.

 

Regisztráljon most díjmentesen!

A FIXPERIENCE méretezőszoftver előnyei röviden

Teljesítmény:
A szoftver a legjobb sebességet és a legnagyobb pontosságot kínálja a rögzítőipari gyártók megoldásai között. Emellett a szoftver valós idejű eredményeket biztosít az állapotsorban.
Átláthatóság és teljesség:
A felhasználó jól strukturált, érthető és így ellenőrizhető nyomtatott dokumentumot kap.
Irányelvek és szabványok:
A szoftverben a legfontosabb, érvényes irányelvek és szabványok (Eurocode, ACI stb.) vannak implementálva. Ez garantálja a biztonságos használatot a nemzeti és nemzetközi projektekben.
Megbízhatóság és tartósság:
A fischer az 1990-es évek eleje óta piacvezető a rögzítéssel kapcsolatos szoftvercsomagok terén. A szoftvereket a kezdetektől fogva mindig belső és külső szakértők tesztelték.
Biztonság:
A FiXperience segítségével tervezett alkalmazások többsége biztonsági szempontból relevánsnak minősül. A szoftver figyelembe veszi az összes biztonság szempontjából releváns adatot - nemcsak a tervezést, hanem az összes geometriai feltételt is.
Idő és kényelem
A szoftver egyszerű használhatóságának és különböző lehetőségeinek köszönhetően az optimális méretezési eredmény nagyon gyorsan elérhető. Így a tervező időt és ezáltal költséget takaríthat meg.

Az Ön választása

Online

A FiXperience Online tartalmazza a C-FIX Online-t a rugós modell eszköztárral együtt ahhoz, hogy a horgonylemez és a dübel-erők (lineáris rugós modell megközelítés) és CHANNEL-FIX Online valósághű számítását végrehajtsuk.

További információ a FiXperience Online-ról

Offline

A FiXperience Offline tartalmazza a C-FIX, REBAR-FIX, RAIL-FIX modulokat és további különféle alkalmazásokat.

Tovább a FIXperience oktatóvideókhoz

További információ a FiXperience Offline-ról

FiXperience - közvetlen tervezői tanácsadás

Keressen minket!

Komár Attila (Hétfő - Péntek, 8:00 - 16:30)
cd-cd44994c-wskhj