fischer PRO
Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek.
fischer PRO

fischer PRO 

Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek 

A fischer PRO egy mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz, amely lehetővé teszi a szakemberek számára a termékek gyors és egyszerű megismerését, a digitális ismertető segítségével pedig a megfelelő rögzítési megoldás meghatározását és/vagy helyi kereskedők megtalálását.

Az építőipar legtöbb szakembere építkezéseken dolgozik. Már használják okostelefonjukat megrendelésekhez, jegyzetek készítéséhez vagy lekérdezésekhez. A fischer PRO alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy hozzáadott értéket teremtsen - bárhol, ahol szükség van rá.

Letöltés a Google Play Áruházból

Letöltés az Apple App Store-ból


Az applikáció ajánlásokat nyújt az ügyfelek számára az adott alkalmazáshoz megfelelő rögzítési megoldáshoz, akár egyetlen termékről, akár egy ragasztóból, menetes szárból és szitahüvelyből álló átfogó megoldásra van szükség. A teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a beépítés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk megadásával az alkalmazás által kínált szolgáltatások széles skálája érhető el.

Eszközök és funkciók

A fischer Professional App számos hasznos eszközt és funkciót kínál: 

Hogyan találhatom meg a megfelelő rögzítési megoldást?
A felhasználók saját maguk is megtalálhatják a megfelelő megoldást, ha lekérdezik a teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a szerelés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információkat.

Hogyan találhatom meg gyorsan az összes specifikációt a fischer rögzítőelemek kínálatában?
Online termékkatalógusunknak köszönhetően az összes fischer termék és azok műszaki leírása egy pillanat alatt elérhető—mindig kéznél van és naprakész. A kereső az Ön igényeihez igazítható és vonalkódolvasóval is kiegészül.

Hol találhatok fischer termékeket a közelemben?
Nem számít, ha otthonától távol vagy egy építkezésen dolgozik; azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

 

Online katalógus

Szerezzen információt a fischer termékekről. A releváns technikai adatok és terhelési értékek szintén rendelkezésre állnak.

Termékkiválasztó

Segítségével azonnal megtalálhatja az igényeire szabott megfelelő rögzítési megoldást.

Szakkereskedő kereső

Találja meg az Ön közelében lévő szaküzletet, akinél elérheti a kiválasztott terméket.

Hírek

Itt megtalálhatja az összes információt, amire szüksége lehet a fischerről, úgy mint termékújdonságok vagy fontosabb események.
 

Vonalkódolvasó

Csak szkennelje be a vonalkódot, hogy minden releváns információhoz hozzájusson a termékkel kapcsolatban - bárhol legyen is éppen. 

Ez a funkció nem minden országban érhető el jelenleg.

Live-Chat

A Live-Chat funkcióval igénybe veheti a fischer mérnökök és technikusok sokéves gyakorlati tapasztalatát.

Ez a funkció nem minden országban érhető el jelenleg.

A fischer PRO elnyerte a Digital Champions Díjat

A fischer PRO elnyerte a délnyugati régió Digital Champions díját „Digitális ügyfélélmény” kategóriában.

A több tagból álló szakértői zsűri a fischer PRO applikációt felhasználóbarátnak és minőségi szempontból kiemelkedőnek ítélte. A nyertesek kiválasztásában kulcsfontosságúak voltak olyan kritériumok, mint például a lehetséges kereskedelmi siker értékelése, az innováció a vállalkozás méretével kapcsolatban és a kkv-k inspirálása.   

A díjat a „DigitalX” ítéli oda a Deutsche Telekom és a WirtschaftsWoche magazin kezdeményezésére, a Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium védnöksége alatt. Az évente átadott díj célja a digitalizáció előmozdítása a regionális gazdaságban.
cd-cd44994c-c72mg