Háttérszerkezetek

 

SystemOne

A fischer homlokzati rendszerek kulcseleme a System-One háttérszerkezet. Nagy terhelésekre, nagy méretű, nehéz terméskő lapokhoz és nem teherhordó épületszerkezetek
áthidalására tervezték. A háttérszerkezet csökkenti a helyszíni szerelés idejét, és az ezzel járó zajhatást, felújítások során lehetővé teszi a könnyű panelcserét. A Vízszintes profilok és a panelkonzolok együtesen 37 mm-es szerkezetméretet eredményeznek.

SystemOne Vertical Solution

Tisztán függőleges háttérszerkezet valósítható meg a fischer SystemOne Vertical Solution segítségével. Ezzel a rendszerrel a terheléseket közvetlenül a függőleges profilokra szerelt elemek továbbítják. Ehhez a rendszerhez a speciális Zykon FZP II VS panelhorgonyok szükségesek, amelyek a függesztő anyának köszönhetően megfelelően a konzolokba illeszthetőek. A függesztőelemek 15 mm-es szerkezetméretet eredményeznek.

SystemOne light

A fischer SystemOne Light homlokzati rendszer a hatékony megoldás, ha a könnyű homlokzati panelekből készült külső homlokzatok gyors telepítéséről van szó. A vízszintes profilok és a panelkonzolok együtesen 25 mm-es szerkezetméretet eredményeznek.
cd-cd44994c-jjb8g