Homlokzati rendszerek
Teljes rendszer átszellőztetett homlokzatokhoz
Homlokzati rendszerek

Homlokzati rendszerek

Komplett rendszerek homlokzatokhoz


A fischer Cégcsoport homlokzati rendszerek üzletága innovatív és kiváló minőségű komplett megoldásokat kínál az átszellőztetett homlokzatok biztonságos és esztétikus felépítéséhez. A vállalat a szolgáltatások széles skáláját kínálja, szolgáltatásokkal és méretezéssel a tervezők és a homlokzatépítő kivitelezők támogatása érdekében a projekt kezdeti szakaszától kezdve a sikeres befejezésig.

Termékek


fischer homlokzati segédlet

Digitális eszköz építészek, előkészítő mérnökök és kivitelezők számára

Néhány kattintással megtalálhatja a megfelelő fischer homlokzati rendszert, amely teljes megoldást kínál átszellőztetett homlokzatok megvalósításához. A homlokzati megoldásokat a burkolat anyaga, a rögzítés típusa, a falszerkezet, az épület szerkezete, a szigetelés vastagsága és a hőhatékonyság szerint választhatjuk meg. Ezután az ajánlatot egy letölthető fájl tartalmazza. Ez a rendszerleírás mellett további hasznos információkat is tartalmaz, például CAD rajzokat, BIM adatokat, műszaki tulajdonságokat és pályázati előírások kidolgozását.

Így gyorsan és egyszerűen kaphat egy homlokzati projektre vonatkozó előzetes megoldási javaslatot.

Tovább a homlokzati alkalmazáshoz (fischer international website)


Teljes rendszer átszellőztetett homlokzatokhoz
Homlokzati rendszerek

fischer gondolkodásmód: Komplett megoldások

A megfelelő megoldás minden alkalmazáshoz

A fischer homlokzati rendszerek szinte minden burkolóanyaghoz rögzítő megoldást nyújtanak. A homlokzati panelek, például a szálcement vagy a HPL látható rögzítése szegecsekkel vagy csavarokkal oldható meg. A kerámia és a terrakotta kapcsos megoldásai láthatóan és rejtve egyaránt megvalósíthatók. Speciális rögzítő profilok állnak rendelkezésre a fém kazetták rejtett rögzítéséhez. A fischer horgonyok a homlokzati panelek rejtett rögzítéséhez a hátsó oldalon biztosítják a feszültségmentes rögzítést a hátsókúpos furatokban.

További információ

A háttérszerkezet megoldások széles skálája

A fischer kompatibilis termékek tesztelt és jóváhagyott egyedi elemek komplett rendszere a háttérszerkezet átfogó választékát tartalmazza.

További információ

A kreatívitás szabadsága és funkcionalitás

A látható vagy rejtett fischer rögzítések minden általános burkolóanyaghoz alkalmasak az átszellőztetett homlokzatoknál, és minden esztétikai követelménynek megfelelnek. A modern homlokzati technológia egészséges beltéri klímát is biztosít, mivel a hátulszellőztetett helyiségek folyamatosan elvezetik a nedvességet a szerkezetből és a lakóterekből.

A fischer homlokzati rendszerek legfontosabb jellemzői:

  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Alacsony karbantartási költségek
  • Hosszú élettartam
  • Időjárás elleni védelem
  • Nagy energiahatékonyság

 

A fischer homlokzati rendszerek előnyei

Gyors szállítás és egyszerű szerelhetőség
A teljes rendszer költséghatékonysága fischer minőséggel
Helyszíni szaktanácsadás
Jóváhagyott és független bevizsgáló szervezet által tanúsított rendszerek, illetve saját laboratóriumi tesztek
Technológiai vezetőszerep “state-of-the-art”
A teljes rendszer egyetlen gyártótól

Referenciák

„Raffles City“, Kína

A kínai Raffles City Chongqingban egy megastruktúra. Az új világrekord-konstrukció magában foglalja a világ legmagasabb „vízszintes felhőkarcolóját”. Körülbelül 300 000 Fischer Zykon panelhorgony, az FZP II biztosítja a terméskő panelek biztonságos tartását a szerkezet mind a nyolc felhőkarcolóján.

További információLa Grande Arche, Franciaország

A La Grande Arche de la Fraternité többszintes irodaház Párizs mellett, Puteaux-ban új megjelenéssel, de ugyanazzal a régi bájjal.

További információ


Sabah Al-Salem Kuvait Egyetem, Kuvait

A Sabah Al-Salem Kulait Egyetem campusán található új sportlétesítmények homlokzata ötvözi a stílust és a biztonságot, köszönhetően a fischer FZP II M8i belső menetes horgonyoknak is.

További információ


Termékjellemzők

Zykon-panelhorgony FZP II M8i

Hátsókúpos horgony M8-as belső menettel terméskő homlokzati panelekhez.

Alkalmazás indításaaRejtett távtartó rögzítési megoldás hátsókúpos belsőmenetes horgonyokkal homlokzati terméskő panelekhez. Ennél a technológiánál a felhasználó -az alkalmazástól függően- választhat az abszolút rögzítési mélységű süllyesztett telepítés, (például a látszó rögzítésű paneleknél), és az állandó falvastagságú, távtartó beépítési technológia között, amely referencia értékként szolgál az esetlegesen eltérő panel vastagságok kompenzálásához. Nincs kiálló külső menet, ezáltal lehetővé válik az előgyártott homlokzati panelek helytakarékos szállítása. Ez teszi gazdaságossá és rugalmasan alkalmazhatóvá a rendszert.

További információ


Építész szaktanácsadás

Várhelyi-Nagy Lilla (Hétfő - Péntek, 8:00 - 16:30)
cd-cd44994c-kh68p