Homlokzati rendszerek
Teljes rendszer átszellőztetett homlokzatokhoz
Homlokzati rendszerek

Homlokzati rendszerek

Komplett rendszerek homlokzatokhoz


A fischer Cégcsoport homlokzati rendszerek üzletága innovatív és kiváló minőségű komplett megoldásokat kínál az átszellőztetett homlokzatok biztonságos és esztétikus felépítéséhez. A vállalat a szolgáltatások széles skáláját kínálja, szolgáltatásokkal és méretezéssel a tervezők és a homlokzatépítő kivitelezők támogatása érdekében a projekt kezdeti szakaszától kezdve a sikeres befejezésig.

Termékek


Teljes rendszer átszellőztetett homlokzatokhoz
Homlokzati rendszerek

fischer gondolkodásmód: Komplett megoldások

A megfelelő megoldás minden alkalmazáshoz

A fischer homlokzati rendszerek szinte minden burkolóanyaghoz rögzítő megoldást nyújtanak. A homlokzati panelek, például a szálcement vagy a HPL látható rögzítése szegecsekkel vagy csavarokkal oldható meg. A kerámia és a terrakotta kapcsos megoldásai láthatóan és rejtve egyaránt megvalósíthatók. Speciális rögzítő profilok állnak rendelkezésre a fém kazetták rejtett rögzítéséhez. A fischer horgonyok a homlokzati panelek rejtett rögzítéséhez a hátsó oldalon biztosítják a feszültségmentes rögzítést a hátsókúpos furatokban.

További információ

A háttérszerkezet megoldások széles skálája

A fischer kompatibilis termékek tesztelt és jóváhagyott egyedi elemek komplett rendszere a háttérszerkezet átfogó választékát tartalmazza.

További információ

A kreatívitás szabadsága és funkcionalitás

A látható vagy rejtett fischer rögzítések minden általános burkolóanyaghoz alkalmasak az átszellőztetett homlokzatoknál, és minden esztétikai követelménynek megfelelnek. A modern homlokzati technológia egészséges beltéri klímát is biztosít, mivel a hátulszellőztetett helyiségek folyamatosan elvezetik a nedvességet a szerkezetből és a lakóterekből.

A fischer homlokzati rendszerek legfontosabb jellemzői:

  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Alacsony karbantartási költségek
  • Hosszú élettartam
  • Időjárás elleni védelem
  • Nagy energiahatékonyság

 

A fischer homlokzati rendszerek előnyei

Gyors szállítás és egyszerű szerelhetőség
A teljes rendszer költséghatékonysága fischer minőséggel
Helyszíni szaktanácsadás
Jóváhagyott és független bevizsgáló szervezet által tanúsított rendszerek, illetve saját laboratóriumi tesztek
Technológiai vezetőszerep “state-of-the-art”
A teljes rendszer egyetlen gyártótól

Referenciák

„Raffles City“, Kína

A kínai Raffles City Chongqingban egy megastruktúra. Az új világrekord-konstrukció magában foglalja a világ legmagasabb „vízszintes felhőkarcolóját”. Körülbelül 300 000 Fischer Zykon panelhorgony, az FZP II biztosítja a terméskő panelek biztonságos tartását a szerkezet mind a nyolc felhőkarcolóján.

További információLa Grande Arche, Franciaország

A La Grande Arche de la Fraternité többszintes irodaház Párizs mellett, Puteaux-ban új megjelenéssel, de ugyanazzal a régi bájjal.

További információ


Sabah Al-Salem Kuvait Egyetem, Kuvait

A Sabah Al-Salem Kulait Egyetem campusán található új sportlétesítmények homlokzata ötvözi a stílust és a biztonságot, köszönhetően a fischer FZP II M8i belső menetes horgonyoknak is.

További információ


Építész szaktanácsadás

Várhelyi-Nagy Lilla (Hétfő - Péntek, 8:00 - 16:30)
cd-74b9cb78fc-ssj77