Az Ön keresőszava

Impresszum

Minden jog fenntartva.  A fischer Hungária Bt. weboldalain található valamennyi szöveg, kép, grafika, hang, animáció és videó, illetve ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személyeknek továbbadni.

Felelősség kizárása

Weboldalunk a legnagyobb gondossággal készült. A fischer Hungária Bt. mindazonáltal nem vállal felelősséget a weboldalon található információk pontosságáért. A fischer Hungária Bt. kizárja a felelősséget a weboldal használatából közvetlenül vagy közvetve adódó károkért, kivéve, ha a fischer részéről szándékosság vagy súlyos gondatlanság esete áll fenn.

Jogi nyilatkozat

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat, és érdeklődött termékeink iránt. A fischer Hungária Bt. weboldalán megadott személyes adatait kizárólag személyre szabott szolgáltatások nyújtása, illetve termékinformációk vagy szolgáltatási ajánlatok küldése céljából tároljuk, dolgozzuk fel, illetve szükség esetén adjuk tovább a fischer Vállalatcsoport tagjai részére. A fischer Hungária Bt. garantálja, hogy adatait az adatvédelmi törvények rendelkezéseinek megfelelően, szigorúan bizalmasan kezeli.

Más honlapokra mutató linkek

A fischer Hungária Bt. weboldala tartalmaz linkeket más weboldalakra. Más weboldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a fischer Hungária Bt. nem vállal felelősséget!

fischer hungária Bt.
1117. Budapest, Szerémi út 7/b.
Email: info@fischerhungary.hu

fischerwerke GmbH & Co. KG
Klaus-Fischer-Straße 1
72178 Waldachtal
Németország
Telefon: (+49) 7443 12 - 0
Email: info@fischer.de

Technikai ajánlások

Ez a weboldal 1024 x 786 pixel képernyőfelbontásra van optimalizálva, amelyhez a következő böngészők használatát ajánljuk: Microsoft Internet Explorer 8.0 vagy későbbi verzió vagy Mozilla Firefox 12.0 vagy későbbi verzió.

Ez a weboldal Sitecore tartalomkezelő rendszer segítségével készült.

sc93-delivery-1