fischer systems

A nagyság nagyszerű megoldásokra épül

Az Ön keresőszava
fischer systems

A nagyság nagyszerű megoldásokra épül

A fischer világszerte támogatja az ambiciózus építési projekteket és komplex infrastruktúrákat. Megoldásaink hatékony munkafolyamatokat tesznek lehetővé, és maximalizálják a biztonsági feltételeket. Legyen szó utólagos betonacél csatlakozásokról, cast-in szerelőrendszerről, épületgépészeti szerelőrendszerekről, passzív tűzvédelemről vagy lenyűgöző homlokzati kialakításokról, a fischer termékek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és igényeknek.

Rendszerszolgáltatóként teljes körű szolgáltatást nyújtunk építészek, tervezők és szakemberek számára a kezdeti tervezési fázistól a szerkezeti tervezésen át az építési helyszínre történő időben történő szállításig.

fischer systems
A nagyság nagyszerű megoldásokra épül.

Az esztétikus és energiatakarékos homlokzatokhoz profi megoldásokra van szükség.

fischer szerelt homlokzatok

A fischer szerelt homlokzati megoldásokkal gyakorlatilag nincsenek korlátok a tervezési lehetőségekben. Hozzon létre fantasztikus épületet a legmagasabb fenntarthatósági és energiahatékonysági szabványokkal.

A szerelt homlokzatoki megoldások számtalan lehetőséget kínálnak a homlokzatok látható és rejtett rögzítésére. Nem számít, milyen szigorúak az épület esztétikai, funkcionális és biztonsági követelményei, a fischer a megfelelő rendszermegoldást kínálja.

Megbízhatóan tervezheti a szerelt homlokzatokat a FACADE-FIX-el, amely a fischer FiXperience szoftvercsomag egyik modulja.

Tudjon meg többet a szerelt homlokzatokról

A hatékony és biztonságos csőrögzítéshez professzionális megoldásokra van szükség.

fischer épületgépészeti rögzítések

A fischer épületgépészeti rögzítési rendszerrel tűzálló rögzítéseket bel- és kültéren, illetve, szellőző és egyéb csőcsatlakozásokat hozhatunk létre. A megbízható megoldások alkalmasak komplex szerelősín rendszerekre, szerelési rendszerekre lapostetőn és minden egyéb csőrögzítéshez az épületgépészeti és üzemeltetési területen.
Az egyedülálló termékek sokfélesége által legyen szó masszív szerelősín rendszerről, könnyű szerelősín rendszerről, engedéllyel rendelkező csőbilincsekről vagy függesztett rendszerről - a fischer épületgépészeti szerelő rendszerek alkalmasak kis és nagy terhelésekhez.
Legyen kéznél az optimális megoldás minden alkalmazási körülményhez. És egy szakértő az Ön oldalán. A fischer támogatja Önt a csőrendszerek tervezésében és kivitelezésében az építkezés minden fázisában.

Megbízhatóan tervezhet telepítőrendszereket a fischer FiXperience szoftvercsomag moduljának, az INSTALL-FIX-nek a segítségével.

Tudjon meg többet az épületgépészeti rögzítési rendszerekről

Az épületek biztonságos tűzvédelme professzionális megoldásokat igényel.

fischer FireStop

A legnagyobb biztonság a legkisebb részleteknél kezdődik.
A fischer FireStop rendszerek passzív tűzvédelmet kínálnak az üzemek és épületek számára már a tervezési fázistól kezdve.
A fischerrel védekezhet a tűz terjedése ellen: A fischer passzív tűzvédelmi megoldások engedélyezettek, teszteltek és díjazottak!
A fischerrel együtt biztonságos életteret teremthet.
Mindegyik megoldást többször tesztelték, és bizonyítottan megakadályozzák a tűz, füst vagy mérgező gázok terjedését.
Akár kis épületkről, akár nagy komplexumokról van szó.

Tudjon meg többet a fischer FireStop termékekrőlA biztonságos és hatékony rögzítésekhez innovatív megoldásokra van szükséges

fischer Cast-In Channel rendszer

Nagy terhelhetőségű beépített megoldások.
A rugalmasan alkalmazható fischer Cast-In rendszer egyszerűen használható a rögzítési projektekhez, és maximálisan lehetővé teszi a tervezés megbízhatóságát még összetett felhasználási területeken is.

A díjnyertes szerelősínek igényes homlokzat kialakításakor, magas felvonók, vagy nagy alagutak építésekor is hatékonyan végzik el a rögzítési feladatokat – fúrás, építési por és zaj nélkül. A rendszer előre beépíthető szerelősínekből és speciális kalapácsfejű csavarokból áll, amelyek kiegyenlítik a szerelés során fellépő egyenetlenségeket, és optimális hosszirányú terheléselosztást tesznek lehetővé az innovatív reteszelési elv révénEz a megoldás nemcsak rugalmasan alkalmazhatóvá, hanem biztonságossá is teszi a csatlakozásokat.

Katalógus letöltése (PDF 11 MB)

sc93-delivery-2