FiXperience

FiXperience Offline szoftvercsomag

FiXperience

FiXperience Offline

C-FIX

Egyedi dübelkép méretező modul, mely lehetővé teszi számos építőanyagban az injektált (vegyi) rögzítések, valamint a nagyszilárdságú acéldübelek vizsgálatát, önálló, befolyás nélküli dübel vagy befolyásos dübelcsoport esetekben.

További információk

RAIL-FIX

Felhasználóbarát kezelésének köszönhetően könnyedén méretezhetünk vagy ellenőrizhetünk, épületen belüli, vagy kültérben elhelyezkedő, különböző funkciójú korlátokat.

További információk

INSTALL FIX

Épületgépészeti rendszerelemek statikai és szilárdságtani méretezését végezhetjük vele, valamint a használhatósági határállapotuk vizsgálatait.

További információk

REBAR-FIX

Különféle csomópontokat (pl. lemez-lemez, lemez-fal) méretezhetünk könnyedén a húzásra igénybevett, utólagosan elhelyezett betonacélok szempontjából.

További információk

WOOD-FIX

Lehetővé teszi számos fa-fa kapcsolatú csomóponti elem megerősítésének ellenőrzését a fischer Power-Fast szerkezetépítő-, valamint Power-Full végigmenetes csavarunk segítségével.

További információk


MORTAR-FIX

A ragasztó mennyiségének egzakt meghatározását szolgálja a veszteség figyelembevételével, tetszőleges dübelek esetében.

Letöltési és rendszerkövetelmények

 

Folyamatosan fejlesztjük szoftvereinket ügyfeleink számára, hogy a legjobb teljesítményt és ezáltal a lehető legnagyobb hasznot hozzuk.
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb letöltési és frissítési sebességet érjünk el, valamint jobb teljesítményt programjaink használatakor. Ezenkívül három letöltési módot fejlesztettünk ki, amelyek mindegyike egy adott felhasználói csoportot szolgál ki.

Letöltési variációk

Online telepítő (egyetlen PC-hez kifejlesztett verzió)

Ez a verzió az új FIXPERIENCE webes telepítőt tartalmazza. Letöltési méret mindösszesen 14 MB.  Telepítés közben a szoftver az összes egyéb szükséges adatot is letölti a fischer szerveréről. Ha a felhasználó az offline CAD-modult is le kívánja tölteni, akkor a teljes letöltési méret kb. 540 MB . Ha elegendő a CAD online modul, akkor a kisebb letöltést ajánljuk. Ez a letöltés egyetlen, folyamatos internetkapcsolattal rendelkező PC számára ajánlott. 

Egyetlen PC-hez kifejlesztett verzió letöltése

MSI hálózati csomag rendszergazdák számára (hálózati verzió)

Ez a verzió olyan rendszergazdák számára készült, akik a szoftvert saját hálózatukba telepítik vagy terminálkiszolgálókkal dolgoznak.

Töltse le az MSI hálózati csomagot

Egyéni pozíció verzió / Offline telepítés (CD verzió)

Ez a verzió teljes CD-verziót tartalmaz, amely mindig frissítést kap abban az esetben , ha a szoftver folyamatosan frissítve van. Így megtarthatja a FIXPERIENCE-t abban az esetben is, ha a számítógépet nem lehet csatlakoztatni az internethez. Javasoljuk, hogy az ilyen típusú letöltéseket olyan egyéni számítógépekre töltsék le, melyet nem lehet internethez csatlakoztatni.  

Offline telepítő letöltése

Rendszerkövetelmények

 

Memória igény: Min. 2048MB (2GB)
Operációs rendszer: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10
Megjegyzés: A tényleges rendszerkövetelmények az Ön rendszerének konfigurációjától és az operációs rendszerétől függően változnak.
Megjegyzés Windows® XP-hez: A Microsoft leállította az operációs rendszer Windows® XP alapú támogatását 2014 áprilisában. Ezért a támogatás az operációs rendszer számára megszűnt.

FIXperience modulok oktatóvideói

FIXperience szoftver modulok, regisztráció, szoftverfrissítés

Tekintse meg videónkat, amelyben átfogó képet kaphat a FIXperience méretezőszoftverünk nyújtotta lehetőségekről.


Itt áttekintésre kerülnek a lehetséges modulfajták, ezzel is segítve a tervező dolgát az aktuális méretezési projekt kapcsán. Aktuális híreinkről, újdonságainkról is tájékozódhat szoftverünkben, ezzel időt spórolunk meg Önnek, hogy ne maradjon le semmiről sem! Akár a szoftverünkben is eljuthat a honlapunkra, anélkül, hogy bármilyen böngészőt is megnyitna!
Továbbá bemutatjuk többek közt a díjmentes regisztráció végrehajtását egészen az aktiváló kód beillesztéséig.  
Szoftvercsomagját manuálisan frissítené szeretné? Nem probléma! Ebben is segítünk Önnek! 

FIXPERIENCE modulok, regisztráció, szoftverfrissítés
FiXperience kapcsolattartó

Kérdése van? - Örömmel segítünk

cd-74b9cb78fc-m4wnh