Új srác a fischernél

Jürgen Klopp felfedezi a fischert

Új srác a fischernél

Teljesen normális: egy új megközelítés kezdete

A labdarúgásban is, mint a való életben: gyakran az embereken múlik minden. A megfelelő csapatmunkával nagy dolgokat lehet elérni. Azok, akik nyitottak a látókörük kitágítására, átélhetik a különös, csodás pillanatokat. Jürgen Klopp, a márkanagykövetünk ezt saját maga tapasztalhatta meg, amikor a fischer különböző innovatív rögzítési rendszereit próbálta ki. A kétszeres FIFA-világbajnok edző saját maga fedezhette fel, hogy termékpalettánk sokkal többet tartalmaz a különféle dübeleknél. Mindig mély benyomást tesz rá, hogy nálunk az a normális, hogy a legjobbak vagyunk.

Felfedezés, kísérletezés, csavarozás
Klopp teszteli a termékeket

Jürgen Klopp teszteli a rendszereinket.

A siker elérésének egyszerű módja: egy csavarteszt hirtelen ötletből

"Ó, szóval a csavarok is a kínálat részei?" csodálkozott Jürgen Klopp, amikor a kezébe adtuk a nagy terhelhetőségű PowerFast II forgácslap- és szerkezetépítő csavarunkat egy akkus csavarbehajtóval együtt. Tovább olvasva megtudható, hogyan boldogult "Kloppo" a termék tesztelése során.

További információk

100% ötletesség: megoldások fotovoltaikus rendszerek rögzítéséhez

Ha egy futballedző jól teljesít, akkor az élet napos oldalát nézi. Jürgen Klopp tud erről egy-két dolgot. Ezért is jó, hogy a fischer a fotovoltaikus rendszerekhez is kínál rögzítési megoldásokat. Jürgen Klopp pedig szeretné megtudni, hogyan zajlanak a napelemes rendszerek innovatív rögzítései.

További információk

A legjobb taktika: megbízni a 360°-os szolgáltatásunkban

A legjobb csapatok kívülről-belülről ismerik saját folyamataikat, és minden egyes lépést aprólékosan begyakorolnak. 360°-os szolgáltatásainknak és rendszermegoldásainknak köszönhetően az építkezésen is hasonló a helyzet. A tervezéstől a beépítésen át a kész építési projekt felügyeletéig mindent olyan rugalmassággal veszünk figyelembe, amely még Jürgen Kloppot is lenyűgözi.

További információk
Idézet
Hihetetlen, széleskörű szolgáltatás bármilyen rögzítési feladathoz. Amikor a betonszerkezet a helyén van, az egy jel számunkra. Kezdődhet a rögzítési feladat.
Jürgen Klopp
cd-cd44994c-28b8t