Ahol a legjobb a normális.

Ahol a legjobb a normális.

Teljesen normális: minőség csapatmunkán keresztül

A futballban ez olyan, mint a való életben: gyakran az embereken múlik. Megfelelő csapatmunkával nagy dolgokat lehet elérni. Senki sem tudja ezt jobban, mint Jürgen Klopp. A kétszeres FIFA világedzője féktelen akaratán és ambícióján alapuló célzott motivációval újra és újra sikeresen rak össze győztes csapatokat. Vállalatként így szereztünk gólt ezzel a partnerséggel. Folyamatos fejlődés mellett a legjobbra törekszünk nap mint nap, hűen a mottóhoz: „Aki mindent belead, az csak jobb lehet”. Az a tény, hogy „Kloppo” a waldachtali központunk közelében nőtt fel, tökéletes párosítást biztosít. Üdv újra Jürgen.
Innováció a motiváción keresztül
Ahol a legjobb a normális.
Idézet
Az együttműködés köztem és a fischer között nem egy hagyományos partnerség, ez egy, a szívemhez igen közel álló ügy. Számomra egy kissé olyan, mintha hazatérnék.
Jürgen Klopp

#MOTIVATION

#INNOVATION

#TEAM SPIRIT

 

A taktika királyának találkozása a biztonságos rögzítéstechnikával. Ez lehetne a szlogenje a szimpatikus, sikeres edzővel való együttműködésünknek. A Klopp név ismerős a fischernél, édesapja, Norbert 1998-ig csaknem 35 évig a fischernél dolgozott, így a cég nagy szerepet játszott Jürgen gyermekkorában. Az évek során soha nem veszítette el a kapcsolatot professzor Klaus Fischerrel, az edző által aláírt futballmez ott lóg a cég tulajdonosának irodájában. Az az egy dolog biztosan közös bennük, hogy igazán felpörögnek, ha újításról van szó.
Idézet
Példamutató gondolkodásmódjával, értékrendjével és professzionalizmusával tökéletesen beleillik a csapatunkba, így ezáltal a fischer családba is.
Prof. Klaus Fischer

Jürgen Kloppal ünnepelte a fischer a 75. évfordulóját

Prof. Klaus Fischer és a fischer cégcsoport munkatársai a világ labdarúgásának egyik legismertebb alakjával találkoztak. Jürgen Klopp vezetőedző a fischer dolgozóival együtt ünnepelte a 75 éves vállalatot. Az évforduló alkalmából Prof. Klaus Fischer tulajdonos meghívta Tumlingenbe Jürgen Kloppot, a világ labdarúgásának egyik legsikeresebb edzőjét...

Tovább a teljes cikkhez

sc10-cd-1